Om Butik Nymann

Min mormor har altid strikket, hæklet og broderet meget. Hun lærte min mor at strikke da hun var omkring 4-5 år. Hun lærte hende også at brodere og hækle, men især strik blev min mor meget glad for. Så jeg husker fra min barndom, at min mor strikkede ligeså snart hun havde mulighed for det.

Da jeg var 4-5 år lærte min mor også mig at strikke, hækle og brodere ligesom hun selv havde lært det. Derfor var det helt naturligt at tale om garn, opskrifter og strik når vi så hinanden. Ja, vi kunne nærmest ikke lade være.

De håndstrikkede ting har alle et lille mærke på med navnet ’Gunda’ – min mors navn.

Heldigvis er der rigtig mange i Danmark, som deler min begejstring både for garn og håndarbejde og her i webshoppen kan du finde et godt udvalg af lækkert garn, opskriftshæfter og tilbehør.

Vil du helst se garn og farver inden du bestemmer dig, er det muligt at handle i min butik onsdage og torsdage kl. 13-18 og ellers efter aftale.

Til dig, som ikke selv strikker eller ikke har tiden til det, kan du finde et udvalg af færdigstrikkede ting under kategorien ‘Færdigstrik’. Og hvis du ikke finder det som du søger, er du velkommen til at sende mig en mail med dit ønske – så skal jeg se om jeg kan hjælpe dig.

Tag et kig rundt i de forskellige kategorier – jeg håber at du finder lige præcis dét, som du står og mangler.

Kærlig hilsen

Dorte Nymann